15+ karácsonyi italreceptek {alkoholmentes}

9
15+ karácsonyi italreceptek {alkoholmentes}

A éneklés, a fadíszítés, a szenteste vagy a karácsonyi vacsora mind megérdemel egy finom felfrissülést. Összegyűjtöttem kedvenc karácsonyi italreceptjeinket, amelyekben minden alkalomra tökéletes az ünnepi szezon!

További gyűjtemények: Karácsonyi előételek, karácsonyi sütemények, karácsonyi desszertek

A legjobb alkoholmentes karácsonyi italok

A különleges ünnepi sütések, előételek és kifinomult vacsorák mellett az ünnepi szezonban könnyű elhanyagolni az italokat. Moss le minden ünnepi uzsonnát vagy étkezést egy finom karácsonyi itallal!!

A listán szereplő összes karácsonyi italrecept alkoholmentes. És a legjobb az egészben az, hogy mindegyik egyszerű és finom.

Legyen szó felnőttekről vagy gyerekekről, ezek az italok tökéletes kiegészítői lesznek karácsonyi partijának és ünnepeinek!

A karácsonyi puncs képe - 1 a 15 karácsonyi ital receptből

HIDEG VS. MELEG ITALOK

Ma az italokat hideg és meleg szerint bontottuk le. Mindkettő remekül alkalmas az ünnepi ünnepekre, de úgy gondoltuk, hogy könnyebb lenne felosztani ezt a két részt.

Íme néhány tipp és trükk, amelyeket figyelembe kell venni a meleg vagy hideg ital kiválasztásakor.

Hideg karácsonyi italok: Természetesen csak jeget használhatsz, de az hajlamos megolvadni és vizessé teszi az italt. Ehelyett próbáljon meg előre elkészíteni egy adag italt, és jégkockákká fagyasztani. Így amikor a kockák elolvadnak, még finomabb puncsot kapsz, amellyel szomjadat olthatod. Még karácsonyi formájú jégkocka tálcákat is találhat.

Egy másik módja annak, hogy az italokat hidegen tartsa, ha fagyasztott, összehangoló köreteket ad hozzá. Például, ha szeletelt citrusféléket vagy bogyókat tesz a puncstálba díszítésként, akkor fagyassza le őket idő előtt.

Meleg karácsonyi italok: Befekhet egy elegáns megjelenésű, szigetelt italadagolóba, vagy használhat rozsdamentes acél termoszt. A kedvenc módszerem az, hogy melegen tartom az italt az edényemben, melegre állítva. A forró italok hőmérséklete 140-160°F legyen. Ha az itala tejet vagy tejszínt tartalmaz, akkor csak 1-2 órán keresztül tartsa melegen, és tartsa alacsony hőmérsékleten, különben a krém megdermedhet.

Holiday Punch közeli kép

Kiszolgálási javaslatok

Mennyit kell kiszolgálni a vendégeknek: A karácsony általában nagy családi összejöveteleket hoz. Akár puncsot szolgál fel vacsorához, akár egyszerűen csak kakaót fogyaszt sütikkel, biztosan eleget szeretne.

  • Egy ital általában 6-8 uncia. Tervezze meg, hogy a vendégek igyanak 1-2 pohárral az első órában, majd minden órában egyet.

Karácsonyi ital köret: Mindig találok kifogást, hogy bármit szórakoztatóvá és divatossá tegyek, különösen karácsonykor. Köretek és ünnepi poharak segítségével bármilyen italt könnyedén varázsolhat ünnepi karácsonyi itallá.

  • Piros és zöld csészék használata.
  • Díszítsük áfonyával vagy cseresznyével
  • Díszítsük rozmaringgal és mentával
  • Vörös és zöld cukorral díszített díszes poharak: Először tegyünk néhány gombóc színes cukrot egy tálba. Ezután adjunk hozzá néhány evőkanál citromlevet egy külön tálba. Ezután mártsuk a pohár szélét a citromlébe, majd a cukorba. Végül hagyjuk megszáradni.
  • Menta italok felszolgálásakor használjon borsmentarudat vagy cukorkát
  • Készítsen szórakoztató karácsonyi italokat gyerekeknek ünnepi szívószálak segítségével, és helyezzen kis játékokat a pohár peremére (győződjön meg róla, hogy a gyerekek elég idősek ahhoz, hogy ne próbálják meg elfogyasztani).

Leave a Reply