Easy Skillet Enchiladas előfőzött csirkével

1
Easy Skillet Enchiladas előfőzött csirkével

Ez enchilada serpenyő csirkével készült recept biztosan a család kedvenc receptjévé válik. Ez az étel ízletes, és könnyen elkészíthető, ha előfőzött csirkét ad hozzá!

Ezenkívül választhat, hogy házi készítésű vagy konzerv enchilada szószt használ a gyors és egyszerű étkezéshez.

Enchilada serpenyőben előfőzött csirkével

Ön a Costco Warehouse tagja? Több éve ügyfeleink vagyunk, és bár nem igazán használjuk a tagságunkat a célnak; ha tömegesen vásárolunk egy nagy családnak vagy vállalkozásnak, gyakran kapunk igazán klassz dolgokat.

Nemrég vettem egy futókabátot, amelyen a megfelelő helyen elhelyezett csípős cipzárak voltak. Szeretem!

És pia – minden bizonnyal megvettük a szuper méretű Bombay Gin üveget, ami több mint egy éve kitart.

A 1,5 literes Tequilában viszont van egy egészséges horpadás az általunk átélt (és megosztott!) margaritás tételektől.

Világoskék serpenyő enchiladákkal, olajbogyóval.

Ja, és nem felejthetem el a chipseket! Felvettünk egy 5 kg-os zacskó tortilla chipset. Úgy tűnik, éhesek voltunk vásárlás közben, és azt hittük, örökké nachost fogunk enni!

Miközben betöltöttük azt a kétlábú táskát a kosarunkba, azt mondtuk: „Ember, ez nagyon sok zseton kettőnknek. Nem kell nekünk annyi!”

Ha te is ez vagy, akkor nagyon ajánlom, hogy habosíts fel egy kis friss pico de gallo-t, avokádós mártogatóst, vagy egy édes profil kedvéért próbáld ki ezt a mangó pico de gallo-t, és élvezd a tortilla chips-szel.

Egy fekete tál tele enchilada serpenyővel.

Costco rotisserie csirke

Lehet, hogy megvoltunk a chipek nélkül, de lehet, hogy nem. A Costcót azonban nem szabad elhagyni, az egy 5 dolláros előfőzött sült csirke.

Most ez egy olyan üzlet és időmegtakarítás, amellyel csatlakozhatok. Kis segítséggel kevesebb mint 30 perc alatt az asztalon lesz ez a mexikói enchilada serpenyős étel!

Bár anyám inkább ínyenc szakács, volt néhány család kedvenc egyszerű receptje, mint például ez a csirke enchilada étel. Ezt a receptet abból jegyeztem meg, hogy bazilliószor láttam, ahogy elkészíti. Boldog pocakokat!

Ezt az ételt sokkal előbb készíti el, mint az előfőzött csirke elérhetősége és kényelme! Azonban ő használta a konzerv kész enchilada szószt. Én is ezt csinálom az esetek 85%-ában. Máskor megváltoztatom a receptet házi készítésű vörös enchilada szósszal.

Hozzávalók az enchilada rakott ételhez.

Hogyan készítsünk enchilada serpenyőt

Ennek a receptnek a kényelme abban rejlik, hogy ugyanabban a serpenyőben készíthető és szeletelhető. Kitöröm a 10 hüvelykes serpenyőmet ehhez a recepthez.

Először készítse elő az összes hozzávalót úgy, hogy felaprítja a csirkét (a madár körülbelül felét használja), 3 csésze csirkét, és háromszög alakúra vágja a kukorica tortillákat.

Egy másik előkészület, amit mindig csinálok, az az, hogy felrázom az enchilada szószt (ha készen használom), hogy összekeverjem a konzerv alján leülepedett fűszereket.

A tortillák elkészítése

Miután a csirkét felaprítottuk, a kukorica tortillákat háromszögekre vágjuk. A tortillák feldarabolása után két lehetőség közül választhat.

A kiadósabb állag érdekében serpenyőben megsütheti őket. Nem egészen ropogós, mint a taco kagyló, de erős, így ha felveszünk egy sült háromszöget, az megtartja a formáját, és nem borul fel.

Alternatív megoldásként kerülje az olaj használatát, és a tortillákat úgy süsse bele a szószba a csirkehússal.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply