Egyszerű Mango Pico de Gallo (darabos szósz) recept

1
Egyszerű Mango Pico de Gallo (darabos szósz) recept

Pico de Gallo mangó egy trópusi csavar a hagyományos paradicsom alapú pico de gallo (darabos salsa) mellett. Ennek a változatnak természetesen édes profilja van, kevés hővel, amely ízlés szerint állítható. Ízletes sült tortilla chipsekkel, vagy ha halra, tojásra vagy taco-ba öntetként használjuk.

Ez az egyszerű fűszer nemcsak ízesít minden ételt, hanem egészséges fűszer is. Milyen egyszerű módja annak, hogy gyümölcsöt és zöldséget is hozzáadjon az étkezéséhez.

Miért szeretem a Mango Pico de Gallo-t?

A Pico de gallo egy olyan fűszer, amely felcserélhető bármilyen étellel a reggelitől a vacsoráig, vagy akár előételként is!

Bár a mango pico de gallo-t előételként gyakran tortilla chipsekkel kanalazzák, én szeretem a mexikói reszelt marhahús mellé vagy a Green Chili Frittata tetejére is.

Nem csak finom, de menet közben is könnyen elkészíthető, vagy akár több nappal előre is elkészíthető.

Azt is szeretem, hogy egyszerű alapanyagokból készül, amit mindenki szeret! A legtöbb salsa recepthez hasonlóan itt is mindenki találkozik e mellett az étellel. Fontolja meg egy dupla adag készítését. Ez gyorsan eltűnik!

Fehér főtt hal egy fehér tányéron, tetején mango pico de galloval.

Hogyan készítsünk Mango Pico de Gallo-t

Ezt a receptet könnyű összeállítani. Csak felkockázzuk, összekeverjük, és friss lime-mal és sóval ízesítjük.

Már tudja, hogyan kell friss mangót vágni, úgyhogy vegyen egy párat a következő összetevőkkel együtt;

  • Paradicsom – szeretem a roma paradicsomot pico de gallo-hoz. A bőr húsosabb, mint néhány más fajtánál. A paradicsomot felkockázzuk úgy, hogy eltávolítjuk a magokat, csak a bőrhöz tapadt héj és pép felhasználásával.
  • Hagyma – Szeretem a fehér vagy lilahagymát, mert ezek a fajták a sárgahagymánál enyhébb jó étvágy szerint.
  • Jalapeños – Ez kellemes ízt ad, és módosítható vagy teljesen elhagyható, ha az enyhe pico de gallo-t kedveli.
  • Koriander – közvetlenül tálalás előtt vágd fel a koriandert, és forgasd bele az összes hozzávalóba. Ez a szokásos alapanyag a salsa készítésekor, ezért mindig hozzáadom az enyémhez.
  • Lime juice – A friss lime levét csak egy pillanat kell kinyomni, és az íze csípős és fanyar. Szép kiegészítés az édes mangóhoz. Ne essen a kísértésbe a mészkoncentrátum vásárlására. Csak nem olyan ízletes, mint a friss.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply