Mini Quiche recept – Adjon hozzá egy csipetnyit

4
Mini Quiche recept – Adjon hozzá egy csipetnyit

Ez a mini quiche recept a kedvenc quiche receptje reggelire, villásreggelire, könnyű vacsorára, zuhanyzókra és bulikra! Készítsen egy egyszerű szórakozást vagy reggelit!

Mini Quiche recept az addapinch.com webhelyről

A családom szereti a jó quiche recepteket. De a probléma az, hogy a családomban mindenki szeret valami olyat, ami időnként egy kicsit más.

Néha a fiam a legalapvetőbbet részesíti előnyben, míg a férjem mindig inkább a zöldségekkel és húsokkal teli quiche felé fordul, mint például ez a szalonnás és gombás quiche, amit korábban megosztottam. És még soha nem találkoztam olyan quiche-vel, ami ne tetszett volna! A My Mini Quiche a legjobb módja annak, hogy többféle fajtát készítsen, hogy az egész családot boldoggá tegye!

Mini Quiche recept

Hogy a családomban mindenki elégedett legyen, már egy ideje készítem ezt a Mini Quiche receptet. Imádom ezeket villásreggelizés vagy zuhanyozás közben is elkészíteni, mivel olyan egyszerűen elkészíthetőek, sokoldalúak és tökéletesek az előre elkészítéshez!

Hogyan készítsünk Mini Quiche-t

Alapvetően az én pite kéreg receptemet használom, és kis kerek pogácsaszaggatóval vágom, vagy előre elkészített mini filópoharat használok. A mini muffinsütő minden helyére ráhelyezem a köröket és elősütöm. Igény szerint kéreg nélküli mini quiche-t is készíthet.

Ezután elkészítem a quiche alapreceptemet, és van egy választék zöldségekből és egyéb hozzávalókból, amelyekről tudom, hogy az emberek szívesen fogyasztják. Elkészítésük során a legegyszerűbbekkel kezdem, és egyszerűen csak a quiche-alapot használom, kiegészítők nélkül. Aztán a következő sorhoz valami egyszerűt teszek hozzá, például a spenótot. A következő sorhoz kockára vágott szalonnát teszek hozzá. A következő sorhoz kockára vágott szalonnát és spenótot teszek hozzá.

A hozzávalókat csak az alapján cserélem, hogy mit élvezünk, és ami kéznél van! Megkapod a képet.

Make-Ahead Mini Quiche

Arra is rájöttem, hogy nagyon szeretik őket a házamban egy gyors reggelihez útközben (vagy az ajtón kívül!), és sok más alkalomra szolgálnak fel, én is szeretem előre elkészíteni őket! Mindig gondoskodom róla, hogy legyen belőlük a fagyasztóban az iskola és az ünnepek körül. Egyszerűvé teszik az iskolai reggeleket, és nagyszerűen szolgálják a tömeget. Ha zuhanyozást vagy villásreggelit tervezel, akkor ezt nagyon ajánlom, hogy sokkal könnyebb legyen a rendezvény napja!

Befagyasztására. Az egyszerű elkészítéshez, miután teljesen megfőtt és kihűlt, gyorsan lefagyasztom őket körülbelül 30 perctől egy óráig. Ezután fagyasztásbiztos cipzáras zacskóba vagy más, fagyasztásra alkalmas tárolóedénybe helyezem, felcímkézem a tartályban található quiche típusát vagy típusait, és lefagyasztom őket későbbi felhasználásra legfeljebb két hónapig.

A felmelegítéshez egyszerűen csak tedd vissza őket egy mini muffinsütőbe vagy egy peremes tepsibe, és a receptben leírtak szerint fagyasztottból melegítsd fel újra.

Mini Quiche recept az addapinch.com webhelyről

Így készítem el kedvenc mini quiche receptemet. Remélem szereted őket!

Mini Quiche recept

Reggeli 20 perc

Felkészülési idő 5 perc

Főzési idő 15 perc

Adagok 4 tucatnyi mini quiche

Tanfolyam Reggeli, főétel

Konyha Amerikai

Szerző Robyn Stone | Adjon hozzá egy csipetnyit

Ez a mini quiche recept a kedvenc quiche receptje reggelire, villásreggelire, zuhanyozásra és partikra! Készítsen egy egyszerű szórakozást vagy reggelit!

  • Melegítse elő a sütőt 375ºF-ra.

  • A mini muffin formát permetezzük meg tapadásmentes főzőpermettel, tegyük félre.

  • Egy kis, kerek kiszúróval vágja le a pitehéjat, és helyezze a muffinsütő mélyedéseibe, és tegye a sütőbe elősütni körülbelül 15 percre. Alternatív megoldásként mindegyik előre elkészített filopoharat a muffinsütőbe helyezheti. Kéregtelen mini quiche-hez egyszerűen hagyja ki.

  • A tojást és a kemény tejszínt vagy fele-fele felvert habosra keverjük. Adjunk hozzá sót, borsot és cayenne borsot, amíg jól össze nem áll. Belekeverjük a sajtot. Öntsük pitehéjakba, és tetszés szerint adjunk hozzá kiegészítőket. 15-25 percig sütjük, amíg a tojásos keverék megszilárdul. Kivesszük a sütőből, és tálalás előtt kb. 5 percig pihentetjük.

  • Melegen tálaljuk.


Miután teljesen megfőtt és kihűlt, szeretem gyorsan lefagyasztani őket körülbelül 30 perctől egy óráig. Ezután fagyasztva biztonságos cipzáras zacskóba vagy más fagyasztóbiztos tárolóedénybe helyezem őket, felcímkézem a tartályban található quiche típusát vagy típusait, és lefagyasztom őket későbbi felhasználásra legfeljebb két hónapig.
Melegítse újra 375ºF-os sütőben 8-10 percig, vagy mikrohullámú sütőben 70%-os teljesítményen 30-45 másodpercig. Ügyeljen arra, hogy ne melegedjen túl, mert kemények lesznek.

Élvezd!
Robyn xo

Az Add a Pinch receptarchívumból. Eredetileg megosztott 2013.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply