Tart Cherry Daiquiri Mocktail – Chelsea rendetlen köténye

2
Tart Cherry Daiquiri Mocktail – Chelsea rendetlen köténye
Külön köszönet a Montmorency torta cseresznye a poszt szponzorálásáért. Mint mindig, minden véleményem a sajátom.

Ez Kesernyés Cseresznye Daiquiri A Mocktail édes és fanyar, egy csipetnyi citrussal. Ezt a szórakoztató, zéróbiztos koktélt felnőttek és gyerekek is élvezhetik, és tökéletes lehűtő italt készítenek.

Szeretjük a Montmorency Tart Cherries-t, feltétlenül nézze meg ezt a szórakozást Szárított Tartós Cseresznye Snack Mix vagy ezeket Tartós cseresznye pogácsa a szárított cseresznye további felhasználási módjaiért.

Tart Cherry Daiquiri Mocktail

A daiquiri egy rumot, citruslevet, cukrot és édesítőszert tartalmazó koktélital.

Ma a rumot fanyar meggylével vagy szénsavas vízzel cseréljük le, hogy egy „mocktail”-t (alkoholmentes vagy „nullabiztos” italt) készítsünk, amelyet mindenki élvezhet! Ez a daiquiri még mindig tartalmazza az alapvető citruslevet és édesítőszert, de ennek az italnak az igazi sztárjai a szárított Montmorency fanyar cseresznye. Ez az ital nem csak a szemet gyönyörködtető látványt nyújtja, hanem csodálatos édes-savanyú ízt és számos lehetséges egészségügyi előnyt is biztosít.

Fej feletti kép a szárított cseresznyéről, amely a csészébe kerül ehhez a Tart Cherry Daiquiri Mocktailhez

Montmorency torta cseresznye

A fanyar cseresznye – nem tévesztendő össze a cseresznyével, amelyet a termékek részben talál – egy szupergyümölcs, számos tudományosan megalapozott egészségügyi előnnyel. És ahogy az időjárás tovább melegszik, egyre többen töltünk időt a szabadban, és élvezzük a biztonságos nyári ünnepeket, így ez a Tart Cherry Daiquiri a tökéletes hűvös ital megosztásra.

Ha szereti támogatni a helyi vállalkozásokat, a Montmorency fanyar szárított cseresznye vásárlása azt jelenti, hogy támogatni fogja az amerikai családi gazdaságokban termesztett termékeket, miközben élvezi a rubinvörös egészségügyi előnyöket. A fanyar cseresznye élénk színe jelzi a benne található jótékony, természetes növényi vegyületeket. Tudományos kutatások vizsgálták a Montmorency cseresznye hatását a testedzés felépülésére, a szív egészségére, az alvásra és a gyulladásra.

A cseresznye csészéhez adagolt gyümölcslé képe

Hogyan készítsd el ezt a Tart Cherry Daiquiri Mocktail-t

 • Kezdje a hozzáadással 10 szárított Montmorency Tart cseresznye minden italos pohárhoz.
 • Adjunk hozzá 100%-os fanyar cseresznyelevet, és hagyjuk, hogy a cseresznye 5 percig átjárja a levét. Ezután a cseresznyét pár percig keverjük a lébe. A fanyar cseresznye hihetetlen édes-savanyú ízt és gazdagságot áraszt a levét.
 • Ha nincs turmixgéped – igen, ez baj! – egy fakanál vagy villa nyelével pépesítsd és préseld ki a meggyet, hogy részben feloldódjon a fanyar meggylében vagy a szénsavas vízben.
 • Hozzáadjuk a frissen facsart citrom gyümölcslé.
 • Add hozzá egyszerű szirup (megkóstolni). Az egyszerű szirup készítéséről alább olvashat bővebben.
 • Élvezze sok jég és extra szárított fanyar cseresznye kívánság szerint köretnek.

Fej feletti kép a lé és a szárított cseresznye összekeveréséről

Egyszerű szirup

Ha nem ismeri az egyszerű szirupot, akkor ez lényegében egyenlő arányú cukor és víz, amíg fel nem oldódik. Hozzáadjuk ehhez a Tart Cherry Daiquirihez, hogy édességet adjunk szemcsés textúra nélkül. Ha sima cukrot adnánk hozzá, az nem oldódna fel, és kellemetlen ivási élményt okozna.

Az egyszerű szirupok jó eltarthatósággal rendelkeznek, ha megfelelően elkészítik és tárolják. A szirupot nagyon forró vízzel kell elkészíteni, és steril edényben kell tárolni a hűtőszekrényben. Ilyen körülmények között tárolva eltartható 1 hónap a hűtőben.

GYORS TIPP

Adjunk hozzá annyi vagy kevés egyszerű szirupot az italhoz. Ha a savanykás oldalát jobban szereti, adjon hozzá kevesebbet. Inkább az édes oldalról? Adjon hozzá extra.

Az italhoz hozzáadott egyszerű szirup képe

Recepteszközök

Noha nincs szüksége az alábbi „eszközökre”, megkönnyítik a folyamatot; főleg ha sokat iszol!

A Tart Cherry Daiquiri Mocktail képe tálalásra kész csészében

Élvezze a fanyar cseresznyét ezen az italon túl

Más szupergyümölcsöktől eltérően a Montmorency fanyar cseresznye kapható egész évben a széles formák sora, mint pl szárított, fagyott, konzervált, gyümölcslé, vagy gyümölcslé sűrítmény. Ezen a mocktail-en kívül sokféleképpen élvezheti őket! További fanyar cseresznyereceptekért feltétlenül nézze meg selectcherries.com.

Tart Cherry Daiquiri Mocktail

Ez Tart Cherry Daiquiri Mocktail édes és fanyar, egy csipetnyi citrussal. Ezt a szórakoztató, zéróbiztos koktélt felnőttek és gyerekek is élvezhetik, és tökéletes lehűtő italt készítenek.

Tart Cherry Daiquiri Mocktail

Ez Tart Cherry Daiquiri Mocktail édes és fanyar, egy csipetnyi citrussal. Ezt a szórakoztató, zéróbiztos koktélt felnőttek és gyerekek is élvezhetik, és tökéletes lehűtő italt készítenek.

Hozzávalók

 • 10 szárított Montmorency fanyar cseresznye
 • 1/4 csésze 100% fanyar cseresznyelé VAGY szénsavas víz
 • 2 evőkanál frissen facsart citromlé
 • 2 evőkanál egyszerű szirup (Lásd az 1. megjegyzést)
 • Sok jég a tálaláshoz

Utasítás

 • ÁZTATOTT CSERESZNYA: Adja hozzá a 10 szárított cseresznyét a pohár aljára. Adjuk hozzá a fanyar cseresznye levét, és hagyjuk állni 5 percig. Ezután alaposan nyomjuk meg a cseresznyét egy keverővel (Nincs keverőgép? Használja egy erős fakanál vagy merőkanál nyelét.) Ez azért fontos, hogy valóban gazdag fanyar cseresznye ízt kapjunk.

 • BEFEJEZŐ ITAL: Ha a cseresznye összekeveredett, adjunk hozzá citromlevet és egyszerű szirupot (ízlés szerint adjuk hozzá; lehet, hogy kevesebbet vagy többet is kívánunk attól függően, hogy mennyire édes italokat szeretünk). Töltsd meg a poharat sok jéggel. Azonnal fogyaszd, tetszés szerint szárított cseresznyével díszítve.

Recept megjegyzések

1. megjegyzés: Az egyszerű szirup egyenlő arányban víz és fehér kristálycukor. Keverje össze mindkettő egyenlő részét (én 1/2 csészével) egy kis lábosban közepes lángon. Addig keverjük, amíg a cukor teljesen fel nem oldódik, majd teljesen lehűtjük. Nem kell lassú tűzön forralni vagy felforralni; egyszerűen melegítse addig, amíg a folyadék tiszta nem lesz, és az összes cukor fel nem oldódik. A maradékot légmentesen záródó vagy steril edényben tárolja a hűtőszekrényben legfeljebb egy hónapig.

Táplálkozási tények

Szolgáló: 1ital | Kalória: 42kcal | Szénhidrátok: 11.8g | Fehérje: 0.7g | Zsír: 0.3g | Nátrium: 0.9mg | Rost: 1g | Cukor: 6.7g

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy receptjeinkhez pontos tápanyagelemzést adjunk. Táplálkozási adatainkat egy harmadik féltől származó algoritmus alapján számítjuk ki, és az egyedi főzési stílusok, méretek és összetevők méretétől függően változhatnak. Kérjük, használja ezt az információt összehasonlítás céljából, és szükség esetén forduljon egészségügyi szakemberhez táplálkozási útmutatásért.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply